Sondre N. Moen foredrag, kun få plasser ledig

6 plasser forhåndsreservert arrangør Spirit, dermed kun 7 ledige til spennende foredrag med Sondre Nordstad Moen. Lokalet reservert for 50. Venteliste settes opp og administreres av oppdragsgiver - Spirits hovedtrener Einar Søndeland (sms 92403587)

Sondre Nordstad Moen var nestbeste europeisk fødte løper på 19.plass under OL i Rio da Eliud Kipchoge med tiden 2.08.44 tok maraton OL gull. Sondre er gjennom alle tider fortsatt den beste europeisk fødte løper på maraton.

OL vinner Kipchoge vant Berlin Maraton året etter på 2.03.32 og er samme løper som satte den utrolige verdensrekord i årets Berlin Maraton med 2.01.39. Sondre Nordstad Moen som egentlig ikke hadde det norske OL krav inne, var 5,33 bak verdensrekordholder Kipchoge til mål i Rio.

Hva Sondre gjorde under sitt kvalik løp i Firenze i november 2015 samt i Rio OL er en langt bedre prestasjon enn man først fikk en oppfatning av. Folk flest som ikke er faglig sakkyndig ser nemlig ikke på de ytre forhold som en helt avgjørende faktor. Store felt med fartsholder i riktig fart, høy luftfuktighet, høy temperatur og vindforhold gir langt større utslag enn hvorvidt det er medvind eller motvind på en 100m (som antagelig er lettere å få med seg)

Om vi påplusset de 5,33 min under Sondres løp i Rio til OL løpsvinner Kipchoges tid i Berlin, ville Sondres tid vært 2.07.12. Sondre fikk den 3.desember 2017 vist sitt nåværende reelle nivå da han vant Fukuoka Maraton på ny europarekord 2.05.48

Men hvordan i svarteste er det mulig å forbedre en allerede sterk halvmaraton pers (62.09) oppnådd på en god bane med hele 2,21 min i løpet av ett år?

Dette spørsmål og mange flere vil Sondre selv kunne gi svar på under Spirits løper foredrag i Rygekongens lokaler på Sola Strandhotell fredag 2.november fra kl 17.30

Vi har satt av rundt 1,5 time sammen med Sondre, før han tar kveldsflyet tilbake til Oslo