top of page

Bekreftelse reise Holmenkollstafetten 4-6.mai bes besvart - endret treningsukeSøndag sendte vi ut nedenstående henvendelse om å bekrefte at Oslo reise er ordnet ifm. Holmenkollstafetten 4.mai. Alle lag publisert fredag på hjemmesiden.


Frist for å bli med settes til 1.april. For endelig oversikt til romfordeling og reservasjon antall til banketten bes aktuelle løpere evt foresatte ordne reiseordning og deretter melde fra via utsendt mail


Det vil ellers denne uka bli endringer i fellestreninger som følger


  • Fellestrening med Albert Mosdal utgår pga treningsleir Mar del Pulpi Spania

  • Felles mandag oppmøte som før ved Trafoen men trening i Siddisløpets rundløype

  • 1000 meter prosjekt Stavanger stadion for viderekomne sub 4.00 tirsdag fra kl 1530

  • Fellestrening banetrening tirsdag kl 18 Jørpeland, ingen endring

  • Kortintervall region Stavanger torsdag kl 1530 Stavanger stadion

  • Kortintervall region Sandnes/Jæren Vår Energi Sola Arena torsdag kl 1830

  • Kortintervall Sandneshallen unge kl 1515 og voksne kl 1830 utgår pga elite håndball

  • Lørdag egentrening. Forslag: Parkløpet 7km, 2km,600m Sandvedparken, Sandnes


Søndag ettermiddag ble følgende rundskriv utsendt på mail til uttatte samt de første på lengre liste over reserver (noen som allerede har bekreftet flyreise utelatt)


"Bekreftelse reise Holmenkollstafetten 4-6.mai 2024"

Hei, fredag publiserte Spirits hjemmeside uttatte til 4 herrelag og 2 damelag til årets HK stafett. Gjennom flere artikler på hjemmesiden er opplegget blitt forespeilt. Klubben betaler for hotell opphold 2 døgn fredag-søndag, videre sponser klubben banketten ex drikke lørdag og startkontingent kr 277 pro pers. Reise frem og tilbake er egenandel.


Klubbens bidrag noe over kr 2.000 pro pers som betyr at klubben vurderer stafetten som klubbens viktigste miljøskapende bredde tiltak.  Stafettprosjektet er et stort budsjettmessig løft og med en årlig medlemskontingent kr 800 i tillegg til fri deltakelse i tre av klubbens fire mosjonsløp, videre gratis tilgang til fire ukentlige fellestreninger m/ tilstedeværende trener mener vi å gi våre medlemmer et godt tilbud. Dette får vi til gjennom dugnad i våre mosjonsløp og gode bidrag fra våre sponsorer.

 

BEKREFTELSE

90 etapper skal løpes og før vi etteranmelder vårt 6.lag må jeg be om en endelig bekreftelse for at flybillett er blitt ordnet eller vil bli ordnet senest ila. kommende uke, slik at videre avklaringer med hensyn til romfordeling, antall bestillinger til middag osv. kan ordnes.

 

TRENING OG FORBEREDELSER

Torsdag 25.4. vil fellestrening kl. 1830 bli gjennomført på Ålgårdstafetten hvor vi avklarer mulige tvil om riktig lagsammensetting. Her er tanken at vi fordeler alle på mest mulig jevne lag og dermed lar andre lag vinne. Her håper jeg alle setter av tid slik at vi kan mønstre flere lag til en slags tempotest på 6 etapper (1000-1800-470-1400-470-400).


Ellers vil det fra tirsdag førstkommende bli anledning å delta på langintervall 1000 metere på stadion i byen hvor vi fra kl. 15.30 løper så mange vi rekker frem til Skjalgs treningstid starter kl.17.00. For dem med oppvarming hjemmefra eller fra jobb, anbefales minst 20min oppvarming før første intervall.


Mandagens bredde (halvmaraton) fellestrening v/Stokkavannet fortsetter med 6 x7,5min drag, start hvert 9.min men hvor vi flytter til rundløypa rundt Siddisløpets målområde. Oppstart oppvarming kl. 1715 som før fra Trafoen.


Vi anbefaler å velge enten mandag eller tirsdag. Tirsdags treningen er nok helst ment for viderekomne, dvs. løpere som løper 1000 metere under 4 min.  


Torsdag i neste uke er det ikke trening i Sandnes hallen kl. 1830 pga. eliteseriekamp håndball. I stedet har vi funnet en reserve arena for årets siste innendørs trening og ber alle som har anledning å møte i Vår Energi Sola Arena 3.etasje i sykkelvelodromen hvor jeg har ordnet gratis treningstime kl.1830 hvis man sier at man kommer fra Spirit.


Neste lørdag 23.mars går Parkløpet i Sandvedparken, Sandnes med løyper på 7km for voksne og mini løyper på hhv 600 og 2000m.

 

I samme slengen anbefales å ta en familietur til Fisterløpet på Kr. Himmelfartsdag torsdag 9.mai et løp som slynger seg rundt i nydelig terreng og hvor Spirit har lange tradisjoner.  


 Einar S

 

248 visninger

Comments


bottom of page