Bergen Tunnelløp med norsk årsbeste og gode lokale resultater på 5km og 3km

Oppdatert: 18. apr. 2023

Helena Hope super 5km PB 17.43 da fem menn og fem kvinner løp 5km hhv sub 15 og 17min

......Spirit red. beklager elendig research rundt helgens løp hvor vi i nedenstående artikler har etterlyst resultatliste fra et Bergen City Marathon som vitterlig går siste helg i april

I stedet var det resultater fra TUNNELLØPET en markering av den nye gang- og sykkelvei fra Fyllingsdalen til Bergen sentrum vi mottok sms meldinger om og som var bakgrunn for våre oppslag.

To av Forusløpenes forgrunnsfigurer Kristine Lande Dommersnes markerte seg med 2.plass for HIL's Kristine på ny gateløp pers 16.12. Videre var også Vienna Søyland Dahle, Sandnes IL invitert til løpets eliteklasse og løp inn til 4.plass med 16.35 hennes sterkeste gate tid etter at hun i Forusløpets 2020 utgave smelte til med strålende pers på 16.14

Helena Hope fotografert under fjorårets Stavanger Marathon hvor hun løp halvmaraton inn til 7.plass på 1.31.57. Etter dette har det virkelig tatt av for Helena som har knust tidligere perser i hvert eneste løp hun stilte opp i etter august forestillingen i Stavanger maraton

Denne saks ingress bilde viser Helena etter knusepers på 5km under Forusløpet 6.sept. hvor hun vant 5km løpet på 18.42.

Så til lørdagens Tunnelløp i Bergen hvor hun tar en 11.plass like bak de 10 som utgjorde elite klassen med supertiden 17.43. Og som meddelt i nedenstående artikkel fra Entschede gjør tiden 17.43 henne startklar til årets hoved NM i friidrett fortutsatt alt det formelle rundt løype måling er ivaretatt av løpets arrangører

Her følger så Kondis sak som oppklarte Spirit red. tafatte research i en helg vi var opptatt med også andre oppgaver som å følge